Werken bij BMG
Wil jij met ons werken, uitdagingen aangaan, verantwoordelijkheid dragen en excellent presteren in een sfeer van respect voor onze klanten, relaties, toeleveranciers en collega’s? Kijk dan verder voor de beschikbare vacatures of stuur een open sollicitatie.

Erkend leerbedrijf
Wij vervullen daarnaast, als erkend leerbedrijf, regelmatig stageplaatsen, zowel voor MBO- als voor HBO-studenten. Zoek jij een stageplek voor de komende periode(n)? Stuur je cv en motivatie dan naar info@brinkmanmediagroup.nl

Gestaag groeiende mediagroep
Ons bedrijf is een gestaag groeiende mediagroep met uitgeefactiviteiten van vak- en special interestbladen en vele online publicaties. Zij kenmerkt zich als een jong, sfeervol en dynamisch bedrijf dat kwalitatief goede en interessante producties op de markt brengt.

Wat wij bieden
Naast begeleiding en doorgroeimogelijkheden in de functie bieden we je arbeidsvoorwaarden die vanaf het startsalaris meegroeien met je ontwikkeling. Je komt in een jong, gemotiveerd team waar alle ruimte is voor eigen ontwikkeling en verantwoordelijkheid. Kortom: de beste omgeving voor (commercieel) talent, met ambitie, niveau en gevoel voor vrijheid en verantwoordelijkheid.

 

Vacatures